top of page

Meie klubi poisid tulid Voores Juuniori-liiga võistlustel poodiumile

Käisime täna Voore Põhikoolis, kus toimus Eesti MV RC Indoor offroad autode Juunior-liiga 2017/18 VII etapp. Tegemist oli ühe raskeima rajaga siiamaani. Tehniliselt keeruline rada ja tihe konkurents armu ei andnud.

Nii kiirelt kui autod sõitsid Voore Põhikooli võimlasse ehitatud rajalt välja, lendasid need ka rajale tagasi. Mehaanikutel oli igatahes sõitude lõpuks põsed punased ja keel vestil.

Patrick oli võistluse vast üks noorimaid osalejaid. Rada oli tema sõnul väga keeruline: iga kord said vale trajektoori eest teravatelt rajapiiretelt karistada ja kaotasid palju aega. Raja vasakul osas oli üks vaibaga katmata ala ja kui seal õigel ajal ei pidudanud, võisid kohe päris mitu sekundit kaotada.

Marten sõitis väliselt nagu vana rahu ise, kuid olen kindel, et ka temal oli närv sees. Pingeline heitlus A-finaali esikoha nimel oli vaatamist väärt. Juunior-liiga liider Randolf on kõva vastane ja ma ei liialda, kui ütlen, et need poisid vahetasid finaalsõidu jooksul vähemalt 5 korda oma positsioone.

Tundub, et läks hästi! Patrick startis C-finaalis viimase ebaõnnestunud kvalifikatsiooni tõttu viimaselt, kümnendalt positsioonilt. Lõpetas ta aga selle sõidu kolmandana. Tema sõnul oli kõige raskem esimene möödasõit. Edasi tegi ta aga stabiilset sõitu ja nii lõpetaski poodiumil. Kindlasti aitas kaasa mehaaniku kiire ja osav töö. Randojõudis sõitude vahel autol mootori, servo ja veel mingid mulle tundmatud osad autol välja vahetada ja napilt enne finaalsõitu auto töökorda saada.

Rando Martenit õnnitlemas, kuid millise koha eest?

C-finaali poodium: Patrick on kolmanda kohaga rahul ja kes ei oleks. 5-minuti jooksul tõusta 7 kohta - see juba on midagi! Tubli töö!

Marten on A-finaali võitja! Palju õnne ja aitäh, et pakkusid pealtvaatajatele nii pingelist sõitu.

Tublid poisid on meil! Toetasid teineteist raskel ajal, julgustasid ja jagasid näpunäiteid, kuidas kiirem olla. Üks õige klubi ja tiimi värk ma ütlen! Ollakse küll konkurendid, kuid samas hoitakse kokku.

Ega siis sõitja üksi seda kõike tee. Kõige selle taga on lisaks õliste näppudega pühendunud mehaanikud, kes teine kord lähevad võistlusel vaat et rohkem närvi kui sõitja ise :D eks see isade ja poegade värk ole. Tundub nagu eriti äge viis koos asju teha.

Eesti MV RC Indoor offroad autode Juunior-liiga 2017/18 VII etapp on selleks korraks läbi. AitähVoore Põhikool, Väike-Maarja Mudelihall ja Voore Mudeliring selle vinge võistluse eest! Järgmine Juunioride etapp toimub 3. märtsil Väike-Maarja mudelihallis.


Galerii on üleval ka meie Facebookis.

bottom of page